Restaurant 't Raedthuys

Lekker en verantwoord eten en drinken

Lekker en verantwoord eten en drinken is een belangrijk onderdeel van uw verblijf in ’t Boveneind. Daarom zijn er op onze locatie verschillende voorzieningen op dit gebied.

Warme maaltijden
Voor uw warme maaltijd en lunchgerechten bent u tussen 11.30 en 13.30 uur van harte welkom in wijkrestaurant ’t Raedthuys. U kunt dagelijks kiezen uit verschillende menu’s met veel typisch Hollandse gerechten. Even zitten voor een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook.  
Bezoekers kunnen tijdens openingstijden natuurlijk mee-eten. U kunt hiervoor contant betalen of maaltijdbonnen inleveren. Deze zijn verkrijgbaar in onze verwensuper.

Over ’t Raedthuys
Restaurant ’t Raedthuys is een geliefde ontmoetingsplek. Niet alleen voor bewoners van ’t Boveneind maar ook voor ouderen uit de wijk. Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding wordt ook de persoonlijke aandacht van de medewerkers in ons restaurant gewaardeerd.

Snackkaart
Voor de kleine trek kunt u tussen 12.00 en 13.30 uur ook iets van de snackkaart bestellen. Een portie bitterballen verzorgen wij voor u tot 15.00 uur.

Zalen en catering
Heeft u iets te vieren? ’t Raedthuys verzorgt voor u de catering in een van de zalen van ’t Boveneind. Ook voor grotere bijeenkomsten kunt u de verschillende ruimtes afhuren tot maximaal 100 personen, inclusief de catering. Bediening door ons personeel is optioneel. We maken graag een offerte op maat voor u.

Broodmaaltijden
Woont u in een zorgappartement? Dan kunt u zelf uw broodmaaltijden verzorgen. Boodschappen hiervoor kunt u doen in onze verwensuper. Bent u niet in staat om dit zelf te doen en heeft u een ZZP-indicatie? Dan krijgt u hulp van onze zorgmedewerkers of vrijwilligers.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de maaltijdservice in ’t Boveneind? Kijk dan in de locatiewijzer. Met al uw vragen kunt u ook terecht bij de facilitair teamleider van onze locatie of bij onze afdeling klantenservice. Bel gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.