Naar hoofdinhoud

Welzijnspalet

Sociale contacten onderhouden, een hobby beoefenen en in beweging blijven. Het zijn zaken die een belangrijke bijdrage leveren aan uw (geestelijke) gezondheid en welzijn. Maak daarom kennis met het WelzijnsPalet.  

Wat houdt het in?
Als bewoner van ’t Boveneind kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod van activiteiten. Van muziek, sport & spel tot creatieve activiteiten en geheugentraining. De activiteiten worden begeleid door onze welzijnsmedewerkers en vrijwilligers.

Waar en voor wie?
Het WelzijnsPalet is bedoeld voor alle ouderen in Veenendaal. Met uw WMO-toekenning of indicatie van de gemeente, kunt u terecht bij het WelzijnsPalet. Activiteiten vinden plaats in de recreatieruimtes van woonzorgcentra ’t Boveneind.  Ook een bezoek van of aan De Kindjes van het gelijknamige kinderdagverblijf binnen ’t Boveneind maakt deel uit van het programma.  

Wat kost het?
Als bewoner van een zorgappartement met ZZP bent u automatisch lid. Uniek aan het WelzijnsPalet is dat ook familieleden, vrienden, bezoekers en wijkbewoners kunnen deelnemen. Dit kan via een strippenkaart waarbij elke activiteit apart afgestempeld wordt. Zonder Wmo- of Wlz indicatie betaald u per activiteit met 3 strippen, ter waarde van €1,50. De strippenkaarten zijn te koop in de Verwensupers van ’t Boveneind. 

Hoe weet ik wat er te doen is?
Vaste activiteiten binnen het WelzijnsPalet zijn vastgelegd in een speciaal programmaboekje WelzijnsPalet Nieuws. Voor overige activeiten kijkt u in de maandelijkse nieuwsbrief van uw woonzorgcentrum. Ook op de publicatieborden  in uw woonzorgcentrum leest u meer.

Meer weten?
Bent u benieuwd of het WelzijnsPalet ook iets voor u is? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers vertellen u graag meer.
Het WelzijnsPalet is een initiatief van Zorggroep Charim.

 

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht