Thuiszorg

Thuiszorg

Gaat u een woonruimte huren binnen ’t Boveneind? Voor zorg en ondersteuning kunt u dag en nacht rekenen op ons eigen thuiszorgteam.

Zorg en ondersteuning binnen handbereik

Er werken professionele verpleegkundigen en verzorgenden bij ’t Boveneind. In geval van nood zijn onze thuiszorgmedewerkers binnen 10 minuten bij u. De nabijheid van de thuiszorgpost en het personenalarmering in uw appartement leveren een belangrijke bijdrage aan een veilige woonomgeving.

Breed netwerk
Charim Thuiszorg kan een beroep doen op een breed netwerk. Ons team werkt nauw samen met onder meer huisartsen, fysiotherapeuten en ziekenhuizen.

Wat doet de thuiszorg voor u?  
Indicatie
Onze wijkverpleegkundige bespreekt samen met u wat de mogelijkheden zijn en regelt voor u de benodigde indicatie.

Verzorging
Heeft u hulp nodig bij alledaagse dingen? Onze verzorgenden helpen u bij zaken als douchen, aankleden, steunkousen aantrekken, eten en medicijnen innemen.

Verpleging

Ook voor de complexe zorg komen onze gespecialiseerde verpleegkundigen bij u thuis. Bijvoorbeeld om een infuus aan te leggen en om medicatie toe te dienen via een pomp.

Medische, specialistische verpleging
Gaat u thuis verder herstellen na een operatie of revalidatietraject? Onze thuiszorg biedt zorg en ondersteuning. Onze medewerkers werken nauw samen met specialisten in het ziekenhuis.

Advies, instructie & voorlichting
Onze verpleegkundigen geven ook voorlichting over uw ziektebeeld. U krijgt advies en praktische tips hoe u (samen met uw familie of mantelzorgers), het best kunt omgaan met uw ziekte, uw situatie en eventuele beperkingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over zorg en ondersteuning door het thuiszorgteam van ’t Boveneind op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer.   


      

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht