Tijdelijke zorg

Tijdelijke zorg

Tijdelijke zorg
• Logeeropvang (respijtzorg) als adempauze voor mantelzorgers
• Kortdurende opname om te herstellen na operatie of revalidatie
• Tijdelijk huren in verband met bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen
• Vakantieverblijf

In ’t Boveneind kunt u ook tijdelijk wonen
U verblijft dan in een volledig ingericht appartement. Op basis van uw indicatie of zorgvraag krijgt u persoonlijke zorg en begeleiding. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen en diensten op onze locatie. Lees meer over uw tijdelijke woning.

Logeeropvang
Bent u mantelzorger en wilt u een rustpauze inlassen? Ook voor respijtzorg (logeeropvang) kunt u bij ’t Boveneind terecht. We nemen tijdelijk uw taken over en bieden professionele zorg en ondersteuning in een veilige omgeving. Locatie ’t Boveneind kent een gezellige en levendige sfeer. Uw familielid, kennis of vriend(in) zal zich welkom voelen. 

Herstellen na ziekenhuisopname
Kunt u tijdelijk niet zelfstandig thuis wonen? Bijvoorbeeld omdat u een operatie heeft gehad? Kom dan in alle rust aan uw herstel werken in woonzorgcentrum ’t Boveneind. Met professionele zorg en begeleiding werkt u stap voor stap toe naar het moment dat u veilig weer naar huis kunt.
Heeft u oefeningen meegekregen? Het is mogelijk om onder begeleiding van uw fysiotherapeut aan de slag te gaan in onze eigen oefenruimte. 
Uw transferverpleegkundige regelt het nodige papierwerk voor uw tijdelijke verblijf in ’t Boveneind.
Ook in spoedgevallen zorgen wij snel voor een passende oplossing.

Vakantieverblijf
Bent u mantelzorger en heeft u vakantieplannen? Natuurlijk wilt u uw familielid, vriend(in) of kennis in vertrouwde handen achterlaten. Tijdens de schoolvakanties (regio midden) en in de zomerperiode bieden wij daarom de mogelijkheid voor een vakantieverblijf
Een vakantieverblijf is ook mogelijk voor senioren die hun vakantie willen doorbrengen in Veenendaal en omgeving. Reserveren kan op basis van een indicatie maar is ook mogelijk zonder zorgvraag.  

Meer weten?
Heeft u vragen over de mogelijkheden voor tijdelijke zorg in uw situatie? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht