Komt u tijdelijk of voor langere tijd in ’t Boveneind wonen? U zult zich snel bij ons thuis voelen. Want ’t Boveneind staat voor gezelligheid en een levendige sfeer. En er is een sterke onderlinge verbondenheid. Onze medewerkers staan dicht bij de bewoners. U ziet het ook terug in kleine dingen. Even een praatje maken of een handje helpen als dit nodig is.     

 

 

 

 

Boodschappen doen

Uw dagelijkse boodschappen doet u in onze verwensuper. En een visje halen op de markt kan natuurlijk ook. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van het centrum van Veenendaal.
Lees meer over eten & drinken in ’t Boveneind.

Eten & drinken

Kom ’s middags naar wijkrestaurant ’t Raedthuys voor uw warme maaltijd. Of bestel iets van onze snackkaart voor de lekkere trek. Heeft u iets te vieren? Ons restaurant verzorgt graag de catering voor u in een van de zalen in ons centrum.

Belevingsgerichte tuin

Woonzorgcentrum ’t Boveneind is omringd door groen en heeft een mooie tuin. Hier vindt u bijvoorbeeld allerlei fruit en kruiden die u voor eigen gebruik mag plukken. Natuurlijk zorgen wij voor de nodige informatie over de bomen, bloemen en planten die in onze tuin te zien, te voelen en te ruiken zijn.  

WelzijnsPalet

Het WelzijnsPalet is bedoeld voor alle ouderen in Veenendaal. Activiteiten vinden plaats in de recreatieruimtes van woonzorgcentra ’t Boveneind. Ook een bezoek van of aan De Kindjes van het gelijknamige kinderdagverblijf binnen ’t Boveneind maakt deel uit van het programma.  

 • Onze locatie
  Onze locatie

  't Boveneind staat voor gezelligheid en levendige sfeer.

  Lees meer
 • Buurtvoorzieningen
  Buurtvoorzieningen

  Woonzorgcentrum ’t Boveneind ligt op een steenworp afstand van het gezellige stadscentrum van Veenendaal

  Lees meer
 • Cliëntenraad
  Cliëntenraad

  Binnen ’t Boveneind worden uw belangen als bewoner behartigd door de cliëntenraad.

  Lees meer
 • Stichting Vrienden van t Boveneind
  Stichting Vrienden van t Boveneind

  Het werk van de vriendenstichting van ’t Boveneind begint daar waar de financiering van de overheid ophoudt.

  Lees meer
 • Vacatures
  Vacatures
  Lees meer