Buurtvoorzieningen

Buurtvoorzieningen

Dicht bij het centrum van Veenendaal
Woonzorgcentrum ’t Boveneind ligt op een steenworp afstand van het gezellige stadscentrum van Veenendaal. Hier vindt u een aantal overdekte winkelpassages met een breed aanbod van winkels en horecagelegenheden.
Kijk voor een impressie van het winkelaanbod en actuele evenementen in Veenendaal op www.winkelstadveenendaal.nl.

Markt
Op dinsdag en zaterdag is het marktdag in het centrum van Veenendaal. In de Hoofdstraat koopt u bijvoorbeeld verse bloemen of iets lekkers bij de viskar. 

Theater 
Theater de Lampegiet biedt voorstellingen voor jong en oud. Kijk voor het programma onder www.lampegiet.nl.

Uitstapjes
Zoekt u leuke ideeën voor uitstapjes in Veenendaal en omgeving? Kijk dan eens op de website van www.opdeheuvelrug.nl.
Vervoer

Openbaar Vervoer
Wilt u met de bus reizen? De bussen 80 en 81 van Connexxion stoppen vlak bij ’t Boveneind. Kijk voor de actuele dienstregeling op www.connexxion.nl.

Bus van Stichting Welzijn Ouderen
Wilt u eropuit en blijft u binnen Veenendaal? Dan kunt u voor vervoer een beroep doen op Stichting Welzijn Ouderen (SWO). Reserveer een dag van tevoren een plek in de bus van SWO. Bel op werkdagen tusssen 09.00 en 17.00 uur naar 0318 52 74 75.

Regiotaxi
Wilt u buiten Veenendaal op pad en heeft u vervoer nodig? Bel dan de regiotaxi. Deze rijdt dagelijks van 06.00 tot 01.00 uur in de gemeenten Barneveld, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Bel voor meer informatie naar 0318 61 62 62. Reserveren kan via 0900 0276.

Meer weten?
Wilt u meer weten over voorzieningen in de omgeving van woonzorgcentrum ’t Boveneind? Neem dan contact op met het secretariaat. Ook suggesties voor de inhoud van deze pagina zijn van harte welkom.