Naar hoofdinhoud

Onze locatie

Wonen in ’t Boveneind
Komt u tijdelijk of voor langere tijd in ’t Boveneind wonen? U zult zich snel bij ons thuis voelen. Want ’t Boveneind staat voor gezelligheid en een levendige sfeer. En er is een sterke onderlinge verbondenheid. Onze medewerkers staan dicht bij de bewoners. U ziet het ook terug in kleine dingen. Even een praatje maken of een handje helpen als dit nodig is.     

Onder de mensen blijven
Een groot deel van het sociale leven binnen ’t Boveneind speelt zich af in de gemeenschappelijke ruimtes. Onze bewoners zijn graag onder de mensen. De zitjes, recreatieruimtes, overdekte terrassen en de rookruimte nodigen uit tot contact. De gehele locatie is rolstoel- en rollatorvriendelijk, zodat u overal makkelijk naartoe kunt. 

Ook als deelnemer aan het WelzijnsPalet heeft u volop de gelegenheid om andere bewoners te ontmoeten. Bezoek de kerkdiensten, doe mee aan sport- en spelactiviteiten of ontdek een nieuwe hobby. 

Binding met de buurt
’t Boveneind heeft een sterke binding met plaatselijke verenigingen zoals voetbalclub GVVV en muziekverenigingen. Ook komen er regelmatig mensen uit de wijk over de vloer. Bijvoorbeeld om te eten in restaurant ’t Raedthuys. Of om een bezoek te brengen aan een van de lokale markten die we regelmatig in de centrale hal van ons woonzorgcentrum organiseren. 

Buurtbewoners zijn ook van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten van het WelzijnsPalet.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een verblijf in woonzorgcentrum ’t Boveneind op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer. Of maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding.