Naar hoofdinhoud

’t Boveneind

Komt u tijdelijk of voor langere tijd in ’t Boveneind wonen? U zult zich snel bij ons thuis voelen.

Want ’t Boveneind staat voor gezelligheid en een levendige sfeer. En er is een sterke onderlinge verbondenheid. Onze medewerkers staan dicht bij de bewoners. U ziet het ook terug in kleine dingen. Even een praatje maken of een handje helpen als dit nodig is. 

In ’t Boveneind heeft u beschikking over een compleet zorgaanbod, U voelt u thuis in een warme, persoonlijke sfeer. Woonzorgcentrum ’t Boveneind is gelegen op loopafstand van het centrum van Veenendaal.

 

Uw dagelijkse boodschappen doet u in onze verwensuper. En een visje halen op de markt kan natuurlijk ook. Onze locatie ligt op een steenworp afstand van het centrum van Veenendaal.
Lees meer over eten & drinken in ’t Boveneind.


 

Kom ’s middags naar wijkrestaurant ’t Raedthuys voor uw warme maaltijd. Of bestel iets van onze snackkaart voor de lekkere trek. Heeft u iets te vieren? Ons restaurant verzorgt graag de catering voor u in een van de zalen in ons centrum.


 

Woonzorgcentrum ’t Boveneind is omringd door groen en heeft een mooie tuin. Hier vindt u bijvoorbeeld allerlei fruit en kruiden die u voor eigen gebruik mag plukken. Natuurlijk zorgen wij voor de nodige informatie over de bomen, bloemen en planten die in onze tuin te zien, te voelen en te ruiken zijn.  


 

Het WelzijnsPalet is bedoeld voor alle ouderen in Veenendaal. Activiteiten vinden plaats in de recreatieruimtes van woonzorgcentra ’t Boveneind. Ook een bezoek van of aan De Kindjes van het gelijknamige kinderdagverblijf binnen ’t Boveneind maakt deel uit van het programma.