Tijdelijk wonen

Tijdelijk wonen

Tijdelijke woonruimte
• Logeeropvang (respijtzorg) als adempauze voor mantelzorgers
• Kortdurende opname om te herstellen na operatie of revalidatie
• Tijdelijk huren in verband met bijvoorbeeld verhuizen of verbouwen
• Vakantieverblijf

Kunt u tijdelijk niet thuis wonen of gaat u op vakantie?
Er zijn verschillende omstandigheden waardoor u tijdelijk niet thuis kunt wonen. ’t Boveneind beschikt over volledig ingerichte appartementen en biedt tijdelijke zorg en ondersteuning als dit nodig is. Ook senioren zonder zorgvraag of -indicatie kunnen voor een tijdelijk verblijf in ’t Boveneind terecht. Bijvoorbeeld als uitvalsbasis voor een vakantie in Veenendaal en omgeving.  

Volledig ingericht appartement
Bij een tijdelijk verblijf in ’t Boveneind woont u in een compleet ingericht 1- of 2- kamerappartement. U beschikt altijd over een comfortabel bed, een gezellig zitje en een ruime kledingkast. Uw woonruimte is verder voorzien van een keukenblok met koelkastje. Ook heeft u een eigen douche en toilet.
In uw appartement is een televisie aanwezig en heeft u telefoon. Gesprekskosten zijn voor uw eigen rekening.   

Personenalarmering
Dankzij het alarmsysteem in uw appartement heeft u zorg en ondersteuning binnen handbereik. Ook in noodgevallen zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Dag én nacht.

Uw verblijf
Tijdelijk wonen kan in ’t Boveneind met een zorgvraag. Informeer voor de benodigde indicatie en tarieven bij de Klantenservice van Zorggroep Charim.

Vakantieverblijf
U kunt gebruik maken van het vakantieverblijf met of zonder zorgvraag. Informeer over de voorwaarden en tarieven bij de Klantenservice van Zorggroep Charim.
Vakantieverblijf is mogelijk in de vakantieperiode van juni t/m september.

Overige voorzieningen
Tijdens uw tijdelijk verblijf in ’t Boveneind kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen. Ook voor schoonmaak en linnengoed wordt gezorgd.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat in uw situatie de mogelijkheden zijn voor een tijdelijk verblijf of vakantieverblijf in ’t Boveneind? Bel dan gratis naar 0800 0711 of stuur een e-mail. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag meer.