Onze appartementen

Onze appartementen

Wonen in een zorgappartement (permanent verblijf)
U kunt in een zorgappartement in 't Boveneind verblijven op basis van een Wlz-indicatie (vanaf ZZP 4).

Maak van ’t Boveneind uw nieuwe thuis
Kunt u of wilt u niet langer thuis wonen? Zoekt u een gezellige en veilige omgeving met zorg binnen handbereik? Maak dan van ’t Boveneind uw nieuwe thuis. Als bewoner van een zorgappartement heeft u uw eigen voordeur en maakt u gebruik van alle voorzieningen en diensten op onze locatie.

Uw appartement
Uw zorgappartement is overzichtelijk ingedeeld. Naast woningen met een gecombineerd woon- en slaapvertrek zijn er ook 2-kamerappartementen (voor echtparen). Uw woning is voorzien van een keukenblok met koelkast en kookplaatje. Verder heeft u een eigen douche en toilet.
Voor televisie, telefonie en internet zijn aansluitingen aanwezig. U kunt uw eigen telefoonnummer en -abonnement behouden. Telefoonkosten komen voor eigen rekening. Wi-Fi is mogelijk met een router.

Personenalarmering
Uw zorgappartement is altijd voorzien van een alarmsysteem. Met één druk op de knop zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Dag én nacht.
Wonen op basis van Wlz-indicatie (vanaf ZZP 4)
Heeft u een Wlz-indicatie? Dan stellen we samen met u een zorgleefplan op. Kijk voor meer informatie onder Wlz-zorg. Voor uw verblijf betaalt u een wettelijke eigen bijdrage. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen.

Diensten
Uw appartement mag u naar eigen smaak inrichten. Voor hulp bij de aankleding van uw woning en uw verhuizing kunt u ook een beroep op ’t Boveneind doen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een groot aantal andere diensten die uw verblijf aangenamer maken. Van schoonmaak- en wasservice tot voordelige verzekeringen. Bekijk het complete dienstenaanbod.

Rookbeleid en huisdieren
De algemene ruimtes binnen ’t Boveneind zijn rookvrij. In uw eigen appartement mag u wel roken. Ook kunt u gebruikmaken van de rookruimte op de begane grond. Huisdieren houden is in overleg toegestaan. Kijk voor meer informatie in de locatiewijzer.

Meer weten?
Heeft u vragen over wonen in een zorgappartement op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar 0800 0711. Onze medewerkers van de Klantenservice vertellen u graag meer.