Naar hoofdinhoud

Uw woning

Komt u tijdelijk of voor langere tijd in ’t Boveneind wonen? U zult zich snel bij ons thuis voelen.

Want ’t Boveneind staat voor gezelligheid en een levendige sfeer. En er is een sterke onderlinge verbondenheid. Onze medewerkers staan dicht bij de bewoners. U ziet het ook terug in kleine dingen. Even een praatje maken of een handje helpen als dit nodig is. 

Maak van ’t Boveneind uw nieuwe thuis
U kunt in een zorgappartement in 't Boveneind verblijven op basis van een Wlz-indicatie (vanaf ZZP 4). Heeft u een Wlz-indicatie? Dan stellen we samen met u een zorgleefplan op. Naast woningen met een gecombineerd woon- en slaapvertrek zijn er ook 2-kamerappartementen (voor echtparen). 

Uw appartement
Woonzorgcentrum ’t Boveneind is gelegen op loopafstand van het centrum van Veenendaal. Als bewoner van een zorgappartement heeft u uw eigen voordeur en maakt u gebruik van alle voorzieningen en diensten op onze locatie. Uw zorgappartement is overzichtelijk ingedeeld en voorzien van een keukenblok met koelkast en kookplaatje. Verder heeft u een eigen douche en toilet. U kunt het appartement naar eigen smaak inrichten. 

Diensten
Voor hulp bij de aankleding van uw woning en uw verhuizing kunt u ook een beroep op ’t Boveneind doen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een groot aantal andere diensten die uw verblijf aangenamer maken. Van schoonmaak- en wasservice tot voordelige verzekeringen. Bekijk het complete dienstenaanbod.

Telefonie en internet
U kunt uw eigen telefoonnummer en -abonnement behouden. Telefoonkosten komen voor eigen rekening. Wi-Fi is mogelijk met een router. 

Personenalarmering
Uw zorgappartement is altijd voorzien van een alarmsysteem. Met één druk op de knop zijn onze medewerkers snel ter plaatse. Dag én nacht. 

Meer weten?
Heeft u vragen over wonen in een zorgappartement op basis van uw persoonlijke situatie? Bel dan gratis naar de klantenservice via 0800 0711. Onze medewerkers van de Klantenservice vertellen u graag meer.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht